Hallon kontantkort

Beställ Hallon Kontantkort Gratis
  • Tanka på fast pris på kontantkortet från 99 kr
  • Nät som når 98.5% av Sveriges befolkning
  • Surfa i hastigheter på upp till 64 Mbit/s
Fler val
Sortering

Hallons ordinarie prisplaner

Sortera på
Sortera på
Kontantkort Surf Giltighet Samtal SMS Ladda på
Kontantkort
4 GB surf 30 dagar giltighetstid Fria samtal Fria SMS/MMS 99 kr per laddning
Kontantkort
25 GB surf 30 dagar giltighetstid Fria samtal Fria SMS/MMS 249 kr per laddning

Hallons kontantkort med enbart surf

Kontantkort Surf Giltighet Samtal SMS Ladda på
Surf
5 GB surf 30 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 89 kr per laddning
Surf
20 GB surf 30 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 149 kr per laddning

Om Hallon kontantkort

Hallon är en förhållandevis ny operatör på marknaden. Varumärket lanserades 2013 och företaget ägs utav 3, som funnits betydligt längre och är redan etablerade på den svenska telefoni-marknaden. Hallon satsar på att vara en lågprisoperatör och tar ett rejält kliv mot att förenkla relationen mellan kunder och deras kontantkort och mobilabonnemang. Hallon har valt att inte finnas tillgängligt i varken egna butiker, varuhus eller återförsäljare, utan endast på internet. På det här sättet kan de pressa sina priser och erbjuda ett av Sveriges billigaste kontantkort.

Med Hallons kontantkort får du inga överraskande fakturor då du alltid betalar ett fast pris att ringa och surfa för, samtidigt som du inte har någon bindningstid, uppsägningstid, eller startavgift. Du väljer väldigt enkelt mellan antingen kontantkort 'Stor' eller 'Liten', beroende på hur mycket du ringer, surfar och SMS:ar. Hallon sticker ut från mängden genom att göra telefoni enklare för konsumenterna.

Hallon support

Hallon erbjuder all sorts hjälp och support direkt via sin hemsida. Där hittar du olika alternativ beroende på vilka problem du upplever eller frågor du är i behov att ställa. Det första alternativet är att använda deras självhjälp-center där ett enormt sortiment av frågor redan är besvarade, och där du enkelt kan söka på din fråga och hitta rätt svar. Om du inte hittar det du söker i självhjälp-centret, så är ditt andra alternativ att chatta med Hallons erfarna chattoperatörer. De har nyligen uppgraderat sina system och är numera snabbare än någonsin på att svara. Chatten är öppen alla vardagar 9–16. Det tredje alternativet är att maila Hallon, som du enkelt gör via hemsidan. Du får alltid svar inom 2 dagar.

Hallon täckning

Hallon delar nät med 3 och når ut till 98% av Sveriges befolkning. Med 4G-master i stora delar av landet kan du ringa, SMS:a, och surfa i höga hastigheter överallt. Du kan streama Netflix eller lyssna på Spotify precis där du befinner dig! Eftersom Hallons kontantkort ofta är billigare än deras egna abonnemang, så kan du surfa med exakt samma täckning och hastighet, men till ett billigare pris. Om du är osäker kan du alltid kolla täckningskartan på Hallons hemsida för att se exakt var du har täckning med ett kontantkort (eller abonnemang) från Hallon.

Byt till Hallons kontantkort

Att byta till Hallon kontantkort är väldigt, väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är att gå in på Hallon.se, välja kontantkort 'Stor' eller 'Liten', och sedan beställa. Här väljer du också om du vill använda ditt nuvarande telefonnummer eller om du vill ha ett nytt. Vill du fortsätta att använda ditt telefonnummer från en annan operatör överför Hallon enkelt ditt nummer till deras egna system. Du behöver inte lyfta ett finger! Inom några arbetsdagar får du hem ett alldeles nytt SIM-kort på posten.

Beställ extra surf till Hallon kontantkort

Fått slut på din surf? Inga problem! Att beställa mer surf gör du enkelt på Hallons hemsida. Du kan alltid köpa extra data om du behöver, men behöver du göra det ofta rekommenderas du dock att uppgradera ditt kontantkort till ett som innehåller mer surf.

Vad du kan beställa är detta:

  • 1GB data – 49kr
  • 3GB data – 99kr
  • 10GB data – 159kr

Ladda på mer surf gör du på hemsidan, under Mina Sidor.

Kolla saldo på Hallon kontantkort

I stort sett alla ärenden man kan tänkas ha med Hallon görs via hemsidan, och att kolla ditt saldo är inget undantag. Hallon har i skrivande stund ingen app tillgänglig, och inte heller något telefonnummer du kan ringa eller SMS:a för att se ditt saldo. Allt görs via Mina Sidor på Hallons hemsida. Där kan du se hur många samtal du har kvar att ringa (om du har kontantkort Liten), och hur mycket surf du har kvar på ditt kontantkort.

Beställ Hallon startpaket

Hallon är ganska olik andra operatörer på många sätt, och det är kanske detta som lett till deras framgång. Många andra operatörer erbjuder startpaket där du får ditt SIM-kort hemskickat, oaktiverat, och du får sedan aktivera det själv genom att ladda på det via operatörens hemsida eller fylla på ditt kontantkort i butik. Hos Hallon beställer du ditt kontantkort eller abonnemang på hemsidan, och får ett aktiverat SIM-kort hemskickat till dig istället. Du behöver med andra ord inte göra någonting förutom att beställa på hemsidan, allt för att göra saker så enkla och okomplicerade så möjligt.

Läs mer om Hallons kontantkort