Kontantkort till Boxer

Med ett Boxer kontantkort får du tillgång till TV-kanaler utan att behöva teckna abonnemang. En Boxer går enkelt att flytta och du kan använda kontantkortet var du än är. Kontantkortet fungerar på samma sätt som ett kontantkort till mobil och är perfekt för dig som vill ha TV under kortare perioder utan bindningstid och räkningar. Om det låter intressant och du inte redan har ett kontantkort, kan du inhämta mer information om kontantkort till Boxer här och beställa ett hos Boxers återförsäljare.

Så fungerar Boxer kontantkort

Kontantkortet fungerar ungefär som ett vanligt kontantkort genom ett SIM-kort som du sätter in i en hårdvara, en box. Om du inte redan har en Boxer kan du beställa en passande box samtidigt som du beställer kontantkortet. När du köpt ditt kontantkort aktiverar du det och sedan kan du börja titta på TV. Kontantkortet gäller i 1, 2 eller 3 månader beroende på hur många månader du valt att ladda kontantkortet med från början.

Ladda på ditt kontantkort till Boxer

När ditt Boxer kontantkort tar slut kan du enkelt ladda på kontantkortet med fler månader. Du kan även välja ett startdatum för din påfyllning för att försäkra dig om att kontantkortet med TV-kanaler börjar gälla när du vill att det ska göra det. Har du en sommarstuga där du bara vill ta TV-kanaler under en viss period är kontantkort till din Boxer ett väldigt bra alternativ för dig. Du laddar helt enkelt på kontantkortet inför sommaren men så många månader du behöver.

Tänk på! Uppehållet mellan påfyllningarna får inte vara längre än 36 månader. Går det mer än 36 månader sedan du sist laddade på det måste du köpa ett nytt kontantkort till Boxer.

Med kontantkort slipper du tänka på bindnings- och uppsägningstid

Istället för att behöva krångla med bindningstid och uppsägningstid kan du bara sluta använda ditt Boxer kontantkort när du vill. För att inte gå miste om betalda månader ska du så klart utnyttja de månader du redan laddat på ditt kontantkort. Behöver du inte TV-kanaler efter det kan du helt enkelt låta bli att ladda på ditt kontantkort igen.


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@kontantkort.se