Om Kontantkort.se

Kontantkort.se startades 2014 och är idag Sveriges ledande jämförelsetjänst för kontantkort. Informationen på sajten hämtas dagligen från Sveriges alla operatörer vilket gör att du enkelt kan jämföra priser och villkor på kontantkort smidigt på ett ställe. Du hittar även svar på allt du behöver veta om kontantkort.

Kort info om Kontantkort.se

2014

startades sajten

+13 000

besökare/mån

7

operatörer

18

kontantkort

Hur får Kontantkort.se intäkter?

Operatörerna betalar en ersättning för varje kontantkort vi förmedlar. Det gör det möjligt för oss att erbjuda tjänsten kostnadsfritt till dig som konsument. Kostnaderna är desamma oavsett om du klickar dig vidare från Kontantkort.se eller går direkt till operatörens hemsida.

Eftersom du själv väljer hur du vill sortera och filtrera sökresultatet så kan du vara säker på alternativen som visas överst är det bästa för dig. Du behöver alltså inte vara orolig för att vi favoriserar någon operatör när du jämför.

Vilket företag står bakom Kontantkort.se?

Kontantkort.se ägs och drivs idag av Comparico AB som även startat flera andra jämförelsetjänster inom telekom. På företaget arbetar både ekonomer, journalister och marknadsförare som alla vill hjälpa konsumenter att sänka sina kostnader för mobiltelefoni och övriga tjänster.

Filip Svensson
Telekom-skribent

Ägarinformation

Ägare

Comparico AB

Adress

Salagatan 16A

Postnummer + ort

75330 Uppsala

Organisationsnummer

556851-2312

Hemsida

www.comparico.se

E-postadress

info@comparico.se