Om Halebop Fastpris

Halebop Fastpris är det perfekta valet för dig som är trött på att binda upp dig till höga månadskostnader. Med Halebop Fastpris kan du ladda på ditt kontantkort i den takt som passar dig och på så vis utnyttja din budget på ett smart sätt. Du får pengar över till att ringa och skicka SMS till de personer du tycker om mest.

Ladda på Halebop Fastpris

Att ladda på ett kontantkort med Halebop Fastpris gör du enkelt och smidigt via webben. För att genomföra detta krävs en form av värdebevis vilket du kan köpa hos någon av Halebops återförsäljare. På Halebops webbplats finns en sida som heter ”Ladda”. Om du trycker på denna kan du fylla i vilken typ av kontantkort du har, samt hur mycket du vill ladda på.

Beställ Halebop Fastpris startpaket

Om du är intresserad av att beställa Halebop Fastpris startpaket har du möjlighet att enkelt göra detta på webben. Alternativt kan du ladda på Halebop Fastpris på ett redan befintligt SIM-kort från Halebop, om du har ett sådant. Om du är en nybörjare och inte har använt ett kontantkort från Halebop tidigare kan du beställa ett startpaket, vilket är gratis. 

Din första kostnad blir i samband med din första laddning av kortet. SIM-kortet levereras till din folkbokföringsadress inom 3 dagar efter det att beställningen har placerats. Vill du hålla hårt i ditt gamla telefonnummer? Inga problem, du kan behålla ditt gamla nummer eller få ett nytt i samband med din beställning.

Filip Svensson
Filip Svensson Skribent