Om Halebop GO

Halebop GO är ett av Sveriges enklaste kontantkort. Med Halebop GO ringer du och skickar SMS billigt både inom och utanför Sveriges gränser. Använder du din telefon för att surfa finns även möjligheten att lägga till surf. Halebop GO är flexibelt och passar därför dig som inte vet exakt hur mycket du kommer att ringa, SMS:a eller surfa i framtiden.

Ladda på Halebop GO

Du laddar enklast ditt Halebop GO på webben. På hemsidan klickar du på ”Ladda” och kan sedan fylla i hur mycket du vill ladda ditt kontantkort med. Här kan du även välja att lägga till extra surf. Med Halebop GO har pengarna du laddar på ditt kontantkort ingen giltighetstid utan kan användas precis så länge du vill. 

Beställ Halebop GO startpaket

Startpaket till Halebop GO hittar du smidigast på Halebops hemsida. Ett startpaket är helt gratis och låter dig snabbt och enkelt komma igång med ditt nya kontantkort. Har du redan ett kontantkort från Halebop så kan du ladda på det, och behöver därför inget nytt SIM-kort. 

Beställer du ett startpaket till Halebop GO så levereras det direkt hem i din brevlåda. Du kan även välja att behålla ditt befintliga nummer vilket gör ett byte till Halebop GO riktigt smidigt. Det tar vanligtvis 3 arbetsdagar för ditt startpaket att levereras från det att du beställer det.

Filip Svensson
Filip Svensson Skribent