Om Halebop Saldo

Det är med Halebop Saldo du som har kontantkorten Hallå, Vänner eller Original laddar på valfritt belopp. Ett belopp med Halebop Saldo kommer ge dig olika mycket surf, och olika kostnader för sms och samtal beroende på vilket kontantkort du har.

Ladda på med Halebop Saldo

Halebop Saldo erbjuder i dagsläget fem olika prisplaner och du laddar lättast på ditt belopp på webben. Oavsett hur mycket du laddar ditt kontantkort med kan du använda hela beloppet till samtal, sms/mms och surf i Sverige och utlandet.

För dig som vill går det även att lägga till extra surf som gäller i sex månader.

Halebop Saldo kan ge olika mycket surf

Innan du väljer ditt belopp kan det vara bra att titta på prislistan för det kontantkort du har, Hallå, Vänner eller Original. På så sätt får du veta hur mycket samtal, sms och surf kostar för just dig. Köper du Halebop Saldo för 50 kronor kan det vara bra att veta att ett samtal till andra nät kostar 49 öre med kontantkortet Hallå, medan det kostar 59 öre med Vänner.

TIPS! Ladda inte på med för lite pengar, det kan ge dig dyrare kostnader för exempelvis surf. Samtidigt vill du inte ha massa pengar kvar om du har kontantkorten Vänner eller Hallå. De har nämligen en giltighetstid på 30 dagar. Har du pengar kvar efter 30 dagar börjar istället basprisplanen att gälla vilket innebär dyrare kostnader.
Filip Svensson
Filip Svensson Skribent