Om Tre 3Surf

3Surf är smidigt för dig som själv vill bestämma över din surfkostnad. Till 3Surf väljer du mellan olika datamängder, som är giltiga olika länge. Vill du ha surf under en dag kan du välja 1 GB. Vill du ha möjlighet att surfa i 7 dagar får du välja 5 GB. Om du skulle vilja ha surf som är giltigt i 30 dagar kan du välja mellan 10, 30, 60 eller 200 GB data. 

Till 3Surf har du även möjlighet att ladda på surf som är giltigt i 90 dagar. Då får du välja en datamängd på antingen 10 eller 40 GB. 

Ladda på 3Surf

Du har möjlighet att fylla på ditt kontantkort på flera sätt. Bland annat via Tres app 3Fyll på, din internetbank, samt på hemsidan med hjälp av betalkort, swish eller värdebevis som går att köpa hos Tres återförsäljare. Att ladda på kontantkortet går snabbt och det är enkelt. Inom några minuter börjar laddningen gälla.

Beställ 3Surf startpaket

Du beställer 3Surf på Tres hemsida. Det kostar dig ingenting och du får sim-kortet skickat hem till dig. Det tar bara några få arbetsdagar. Den enda kostnad du betalar för kontantkortet är den surfmängd du väljer att tanka ditt kontantkort med. Men ladda inte på för mycket surf om du inte gör av med allt. När giltighetstiden går ut kommer kontantkortet nollställas.

Filip Svensson
Filip Svensson Skribent