Telenor Rörligt kontantkort

Telenor
  • Samtal & SMS för 69 öre inom Sverige
  • Få 200 kr bonus vid nummerflytt
  • Extra surfmängd giltig i 6 månader
Fler val
Sortering

Prisplaner för Telenor Rörligt kontantkort

Kontantkort Surf Giltighet Samtal SMS Ladda på
Rörligt
0 GB surf 365 dagar giltighetstid 0.69 kr/min samtal 0.69 kr/st SMS/MMS 100 kr per laddning
Rörligt
0 GB surf 365 dagar giltighetstid 0.69 kr/min samtal 0.69 kr/st SMS/MMS 300 kr per laddning

Om Telenor Rörligt

Väljer du Telenor Rörligt laddar du på ditt kontantkort med ett önskat belopp, som du använder till telefonsamtal, SMS och surf så långt saldot räcker. Telenor Rörligt är tänkt för dig som inte ringer särskilt mycket, och inte har en smartphone. Genom Rörligt från Telenor slipper du betala för massa surf, samtal och SMS som du ändå inte använder.

Ladda på Telenor Rörligt

Gå in på ”ladda kontantkort” i Telenors hemsida för att ladda på ditt kontantkort och välj prisplanen Telenor Rörligt. Du kan även ladda ditt kontantkort via din internetbank, eller med Telenors app, Telenor Ladda. Använder du Telenor Ladda får du var sjätte laddning gratis, och det är bara en av många fördelar med att använda appen.

Du kan också ladda på ditt kontantkort med ett värdebevis, som du köper online eller i någon av Telenors återförsäljare. Värdebevis hittar du till exempel i matbutiker, bensinmackar, eller i någon av Telenors butiker.

Beställ Telenor Rörligt startpaket

Har du bestämt dig för Telenor Rörligt kan du enkelt beställa det på Telenors hemsida. Om du har ett SIM-kort från Telenor sedan tidigare laddar du bara på prisplanen Telenor Rörligt nästa gång du laddar på kortet.

Har du inte redan ett av Telenors kontantkort kan du beställa ett startpaket som levereras hem till dig kostnadsfritt. Du betalar först när du laddar på Telenor Rörligt – fyll i dina uppgifter på Telenors hemsida för att göra en beställning, och efter att kontantkortet levererats hem till dig är det bara att ladda på och börja använda.


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@kontantkort.se