Telia Surf kontantkort

Telia
  • Giltighetstid på upp till ett halvår
  • Ladda på surf direkt i appen
  • Betala endast för surf
Fler val
Sortering

Prisplaner för Telia Surf kontantkort

Kontantkort Surf Giltighet Samtal SMS Ladda på
Surf
0.5 GB surf 30 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 49 kr per laddning
Surf
2 GB surf 30 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 149 kr per laddning
Surf
10 GB surf 183 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 329 kr per laddning
Surf
20 GB surf 183 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 429 kr per laddning

Om Telia Surf

Vill du enbart ha ett kontantkort med tillgång till internet är Telia Surf ett bra alternativ. Det passar perfekt till ett mobilt bredband eller till surfplattan och du bestämmer själv din månadskostnad. Det finns fyra datamängder du kan välja, 0,5 GB, 2 GB, 10 GB, 20 GB. De två minsta datamängderna är giltiga en månad medan de två största är giltiga i ett halvår. Om du är en registrerad kund fungerar även laddningen i andra EU/EES-länder.

Ladda på Telia Surf

Ladda på kontantkortet på olika sätt. Antingen på nätet på din internetbank om du är kund hos Nordea, Swedbank, Danske Bank, eller Handelsbanken. Men det går även bra att ladda ditt kontantkort via Telias app som finns tillgänglig för iOS och Android. Du kan också ladda ditt kontantkort på hemsidan och med en laddningscheck som du köper hos Telias återförsäljare.

Om du laddar på ditt Telia Surf med appen får du var sjätte laddning helt gratis.

Beställ Telia Surf

Har du inget kontantkort från Telia och vill ha Telia Surf börjar du med att beställa hem ett startpaket. Det gör du på ett smidigt och enkelt sätt via hemsidan. Det kostar ingenting. Sim-kortet kommer sedan skickas till din adress inom ett par arbetsdagar. Första kostnaden kommer först när du laddar på kontantkortet med Telia Surf och den datamängd du vill ha.


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@kontantkort.se