Tre 3Pott kontantkort

Tre
  • Ladda på kontantkortet med upp till 300 kronor
  • Surfen gäller inom hela EU/EES
  • 30 dagars giltighetstid
Fler val
Sortering

Prisplaner för Tre 3Pott kontantkort

Kontantkort Surf Giltighet Samtal SMS Ladda på
3Pott
1 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.69 kr/min samtal 0.69 kr/st SMS/MMS 100 kr per laddning
3Pott
2 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.69 kr/min samtal 0.69 kr/st SMS/MMS 200 kr per laddning
3Pott
3 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.69 kr/min samtal 0.69 kr/st SMS/MMS 300 kr per laddning

Om 3Pott

3Pott är för dig som vet med dig att du kommer spendera hela beloppet under den 30 dagar långa giltighetstiden. Därefter gäller basprislistan. Är kostnaden för din mobilanvändning samtidigt olika från månad till månad då kan 3Pott vara perfekt för dig. Det finns tre nivåer att välja mellan, 100, 200 och 300 kronor, vilket innebär att du kan ta det belopp du tror passar dig bäst för den aktuella månaden.

Ladda på 3Pott

Du kan ladda på ditt kontantkort på flera lätta sätt. Det går via Tres hemsida, i 3Fyll på-appen, eller genom att gå till någon av Tres återförsäljare. Samma summa du laddar på ditt kontantkort får du även på ditt saldo. Tar du 3Pott för 100 kronor får du alltså 100 kronor på ditt saldo. Giltighetstiden för den summan är ett år.

Fundera även över ditt mobilanvändande innan du bestämmer dig för hur mycket du ska ladda ditt kontantkort med. De olika prisnivåerna är anpassade efter olika typer av användande. Sms:ar du exempelvis mycket till människor som inte använder tre bör du inte ta 3Pott för 100 kronor. I den prisplanen ingår nämligen bara fria sms inom Tre.

Beställa 3Pott

För dig som redan har ett sim-kort från Tre kan du ladda på 3Pott när du ska ladda ditt kontantkort. Har du däremot inte använt Tre förut kan du enkelt beställa ditt kontantkort via webben. Det du gör är att beställa hem ett startpaket, det är gratis och det är först när du laddar på en prisplan som du betalar något. Vill du går det även bra att behålla ditt gamla nummer.

 

 

 


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@kontantkort.se