Tre 3Global kontantkort

Tre
  • Ring billigt till utlandet
  • Upp till 1000 fria SMS till hela världen
  • Finns helt utan surf
Fler val
Sortering

Prisplaner för Tre 3Global kontantkort

Kontantkort Surf Giltighet Samtal SMS Ladda på
3Global
0.5 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.18 kr/min samtal 1000 st SMS/MMS 50 kr per laddning
3Global
1 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.18 kr/min samtal 1000 st SMS/MMS 100 kr per laddning
3Global
2 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.18 kr/min samtal 1000 st SMS/MMS 200 kr per laddning
3Global
3 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.18 kr/min samtal 1000 st SMS/MMS 300 kr per laddning

Om 3Global

3Global är ett perfekt kontantkort för dig som vill ha möjligheten att ringa billiga samtal till utlandet. Kontantkort är ett bra alternativ till dig som inte vill, eller kan teckna ett abonnemang, på grund av olika orsaker. Du slipper att få oväntade kostnader, då du endast laddar på kontantkortet med det belopp du vill ha. Förutom billiga samtal till utlandet, får du 3 000 fria SMS till hela världen och du kan välja att ladda på utan surf.

Ladda på 3Global

När du vill ladda på ditt 3Global med nytt saldo kan du enkelt göra det från Fyll-på-appen, som finns tillgänglig för både Android och Iphone. Fyll-på-appen ger dig dessutom en översikt över ditt kontantkorts-konto.

Ett annat alternativ är att använda dig direkt utav internetbanken för att genomföra en enkel betalning. Återförsäljare och 3Butiker säljer även värdebevis som du enkelt köper och sedan laddar på din mobil med hjälp utav den kod som står angiven på värdebeviset. Du kan självfallet även ladda på saldo med en enkel kortbetalning via Mitt3 på 3:s hemsida. På Mitt3 får du även en översikt över dina aktiviteter på kontantkortet.

Beställ 3Global startpaket

Du kan enkelt beställa hem ett 3Global gratis från 3:s hemsida. I startpaketet ingår 0,5 GB surf i 7 dagar, du betalar ingen aktiveringsavgift och du kan beställa hem upp till 5 stycken kostnadsfria startpaket.

Om du vill flytta över ditt befintliga nummer till ett kontantkort med 3Global trycker du endast ”Ändra” och därefter ”Befintligt nummer”. Du kan även flytta över ditt befintliga nummer i efterhand på Mitt3. Ditt startpaket kommer att levereras till den adress som du är folkbokförd på.


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@kontantkort.se