Vilket kontantkort ska jag välja?

Välj det kontantkort som passar dina vanor gällande samtal, sms och surf men även en operatör som har bra täckning i ditt område. För att hitta det bästa kontantkortet för dig föreslår vi att du jämför kontantkort och väljer det alternativ som känns bäst.

Välj en datamängd som passar dina surfvanor

Oavsett om du vill surfa mycket eller lite med din mobiltelefon är det bra att välja ett kontantkort med en datamängd som passar dina vanor. Med kontantkort kan det vara dyrt att köpa till extra surf ifall din datamängd tar slut men det kan även bli kostsamt att betala för mer data än du faktiskt använder.

Tips! På moderna mobiltelefoner kan du inaktivera automatisk synkronisering. På så sätt kan du spara data och enbart synkronisera appar och liknande när du själv vill eller när du är ansluten till Wi-Fi.

Det finns kontantkort med obegränsad mängd samtal och sms

Om du pratar mycket i telefon och skickar många sms kan det vara bra att välja ett kontantkort med obegränsad mängd samtal och sms. När du jämför kontantkort på Kontantkort.se kan du se om kostnad för samtal och sms ingår eller tillkommer för respektive operatör och du kan även visa “Mer info” för att se hur många samtal och sms som ingår.

Undersök vilken operatör som har bäst täckning i ditt område

Innan du väljer ett kontantkort kan det vara en bra idé att undersöka vilken operatör som har bäst täckning i ditt område. Läs mer om vilken operatör som har bäst täckning. Fördelen med kontantkort är att du när som helst kan avsluta ditt kontantkort genom att sluta använda det. Om du inte är nöjd med din datamängd, antal samtal och sms som ingår eller täckning kan du enkelt byta kontantkort utan att behöva tänka på bindningstid och uppsägningstid.

 

Jämför alla kontantkort


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@kontantkort.se