Foto: Hadrian/Shutterstock.com

Lanseringar

För ett antal veckor sedan meddelade Tre att man som första svenska operatör skulle sälja den nya Apple Watch Series 3. Nu finns den hajpade klockan ute till försäljning.

Intresset för den nya Apple Watch Series 3 har varit stort. Mycket tack vara det inbyggda e-simmet. Det gör det nämligen möjligt att lämna sin iPhone hemma och ändå utnyttja klockan fullt ut.

Nu finns nya Apple Watch till försäljning hos Tre

Apple Watch Series 3 lanserades förra hösten. Men den svenska marknaden har fått vänta, tills nu. Sedan ett par dagar sedan finns klockan ute till försäljning i Tres butiker samt på nätet. Med det är man den första operatören i Sverige som säljer klockan.

Den nya modellen Apple Watch har ett inbyggt e-sim vilket gör det möjligt att använda klockan utan att ha sin iPhone i närheten. Perfekt på löprundan eller simturen.

– Vi är väldigt glada över att från och med i dag vara den enda svenska operatören som kan erbjuda Apple Watch Series 3 till våra kunder, och vi är stolta över den nya e-simsteknologin, säger Tres vd, Johan Johansson.

För att fira att man som första svenska operatör säljer Apple Watch Series 3 bjuder Tre just nu på anslutningsavgiften i sex månader.

En klocka för friluftsmänniskan

Den tredje upplagan av Apple Watch, som detta är, kommer med en hel del finesser, framförallt anpassade för friluftsmänniskan. Bland annat innehåller klockan coachningstjänster, den är vattentålig ner till 50 meter, samt har en barometrisk höjdmätare. Den kommer säljas i två olika varianter, en med GPS och e-sim och en med bara GPS.

En skillnad från tidigare modeller är att att Apple Watch Series 3 har en dual-core processor som är 70 procent snabbare än tidigare.

Innan mobiltjänsten kan användas måste dock kunderna se till att ha uppdaterat sin iPhone till iOS 11.3, samt WatchOS 4.3.