Kontantkort.se startades 2014 och är idag Sveriges ledande jämförelsetjänst för kontantkort. Informationen på sajten hämtas dagligen från Sveriges alla operatörer vilket gör att du enkelt kan jämföra priser och villkor på kontantkort smidigt på ett ställe. Du hittar även svar på allt du behöver veta om kontantkort.

Kort info om Kontantkort.se

  • 2014 startades sajten
  • +13 000 besökare/mån
  • 7 operatörer
  • 18 kontantkort

Hur får Kontantkort.se intäkter?

Operatörerna betalar en ersättning för varje kontantkort vi förmedlar. Det gör det möjligt för oss att erbjuda tjänsten kostnadsfritt till dig som konsument. Kostnaderna är desamma oavsett om du klickar dig vidare från Kontantkort.se eller går direkt till operatörens hemsida.

Eftersom du själv väljer hur du vill sortera och filtrera sökresultatet så kan du vara säker på alternativen som visas överst är det bästa för dig. Du behöver alltså inte vara orolig för att vi favoriserar någon operatör när du jämför.

Vilket företag står bakom Kontantkort.se?

Kontantkort.se ägs och drivs idag av Comparico AB som även startat flera andra jämförelsetjänster inom telekom. På företaget arbetar både ekonomer, journalister och marknadsförare som alla vill hjälpa konsumenter att sänka sina kostnader för mobiltelefoni och övriga tjänster.

Vi som skriver för Kontantkort

Alexandra Stenvall

Alexandra Stenvall

Maila
Evelina Grenehed

Evelina Grenehed

Maila
Filip Svensson

Filip Svensson

Maila
Helena Darlöf

Helena Darlöf

Maila

Ägarinformation

Ägare
Comparico AB
Adress
S:t Olofsgatan 9b
Postnummer & ort
753 21 Uppsala
Organisationsnummer
556851-2321
Hemsida
www.comparico.se
E-postadress
info@comparico.se