Samarbeten

En ny mobilkonkurrent finns nu tillgänglig på svenska marknaden. Tre är bland de första att lansera den prisvinnande telefonen Nokia 7 Plus i Sverige.

En ny smart telefon är lanserad, och den är redan en vinnare. Nokia 7 Plus tar hem pris från en ledande jämförelseorganisation, genom att vara optimal för konsumenten.

Telefonen är konkurrenskraftig prismässigt, har en snygg design samt går nu att köpa hos Tre, meddelar mobiloperatörens pressavdelning.

Nokia 7 Plus finns hos Tre

Den prisvinnande telefonen Nokia 7 Plus finns nu att köpa hos Tre. Den finns tillgänglig i samtliga Tre-butiker och online.

Telefonen är kompatibel med kontantkort, och även dessa finns tillgängliga hos Tre. Den som föredrar abonnemang kan dock fortfarande välja det.

I nuläget är grundpriset för telefonen 3 995 kr.

Den hyllas inte i onödan

Mobilen hyllas till stor del för sina kameror och dess inställningar. Linserna har båda Zeiss-optik och är 12 respektive 13 megapixel. Redigeringsverktygen erbjuder möjligheter att ställa in ISO, vitbalans och slutartid.

Den har full HD-skärm samt är utrustad med 64 GB minne, med möjligheten att genomtillägg uppgradera till 256 GB. Vidare använder telefonen det uppskattade Android One, vilket är Googles senaste operativsystem.

Batteriet har en kapacitet på integrerat 3800 mAh, och vid normal användning räcker batteriet i två dagar.

Telefonen finns i två läckra färgkombinationer: koppar och svart eller koppar och vit.

En klar vinnare enligt Eisa

Priset Nokia 7 Plus vann var bästa smartphone i kategorin konsumenttelefon. Det här skrev organisationen om smartphonen:

”Med komponenter som fungerar i harmoni. En smartphone som användarna säkert för sin tillförlitlighet även rekommenderar till vänner. Nokia 7 Plus är för den som kräver oklanderlig prestanda från sin telefon.”

Kunniga inom olika fält har ett förbund som kallas Eisa, vilket står för Expert Imaging and Sound Association. Sammanlagt driver de 53 specialtidningar inom området.