Foto: katatonia82/Shutterstock.com

Erbjudanden

Det råder just nu VM-feber i Sverige och många svenskar har begett sig ned till Ryssland för att stötta landslaget. De som vill stötta hemifrån kan istället bege sig till Tele2 Arena. Där kommer nämligen Tele2 sända Sveriges gruppspelsmatcher på Europas största storbildsskärm.

Fotbolls-VM i Ryssland pågår för fullt. För första gången på tolv år är Sverige med och det har fått tusentals svenskar att vallfärda till Ryssland för en maximal fotbollsupplevelse. Men alla som valt att stanna hemma ska inte misströsta. Tele2 kommer nämligen bjuda på fotbollsfest på hemmaplan.

På Tele2 Arena, på Europas största storbildsskärm, kommer man sända Sveriges samtliga gruppspelsmatcher.

Tele2 kommer även sända Fifa-matcher på storbildsskärmen

Förutom fotbolls-VM kommer Tele2 även visa Fifa 18-matcher på den gigantiska bildskärmen som mäter 800 kvadratmeter. 

Två vinnare kommer få möjlighet att spela Fifa tillsammans med Toni Prince, känd från ”Språk för Alla” och Jonas Fagerström, känd från ”JLC”.

– Vi är glada över att kunna bjuda in till sportfest på Tele2 Arena och samla svenska fans som vill heja fram Sverige i VM. Vi öppnar en plats där fans av fotboll och e-sport tillsammans kan uppleva spänning och glädje. Med Europas största skärm kommer upplevelsen bli både mäktig och kännas nära, och att öppna upp arenan för e-sport visar vilka möjligheter uppkoppling skapar, säger Tele2:s kommunikations- och marknadsdirektör, Åse Holmberg.

I arenans lounge kommer det även finnas möjlighet för andra besökare att spela Fifa. De som vill få experttips kan då ta hjälp av E-sportlandslagets förbundskapten, Ivan Lapanje, som kommer att vara på plats.

Artister kommer höja stämningen inför match

Det är ingen riktig fotbollsfest utan bra musik och därför har Tele2 bjudit in några välkända artister som ska få höja stämningen ytterligare. Inför dagens match mot Sydkorea finns hip-hop-artisten Petter på plats.

När Sverige i den sista gruppspelsmatchen möter Mexiko är det istället pop-duon Rebecca och Fiona som kommer tagga igång de svenska fansen.

Sveriges gruppspelsmatcher:

  • 18 juni Sverige – Sydkorea 14:00
  • 23 juni Tyskland – Sverige 20:00
  • 27 juni Mexiko – Sverige 16:00