En bild på ett par som tittar på tvFoto: Pressbild/Telia

Utmärkelser

Teleoperatören Telia har för fjärde året i rad Sveriges nöjdaste tv-kunder. Det framkommer i den senaste rapporten från Svenskt kvalitetsindex 2018. Telia har dessutom nöjdast företagskunder när det kommer till bredband.

Telia är en av landets största teleoperatörer och det blir man inte utan att ha en hel del nöjda kunder. I Svenskt kvalitetsindex senaste rapport framgår det att Telia faktiskt har Sveriges nöjdaste tv-kunder. Det är fjärde året i rad Telia får den utmärkelsen.

Det som uppskattas mest är innehåll, användarvänlighet och driftsäkerhet. Även Telias service och prisvärdhet har visat sig vara uppskattat.

Kundnöjdheten ökar jämfört med branschens snitt

Att Telia kniper första platsen bland tv-kunderna för fjärde året i rad är ett tydligt tecken på att man göra någonting bra. Telia håller dessutom inte bara förstaplatsen man drygar även ut den jämfört med konkurrenterna. Totalt sätt har kundnöjdheten hos Telia ökat mer än vad snittet för branschen i stort har gjort.

En nyhet till teleoperatörens utbud som uppskattats av kunderna är Telia Play. Tjänsten, som lanserades i våras, finns tillgänglig för alla Telia-kunder och ger samma upplevelse som tv-kunderna får. Telia Play gör det möjligt att se på tv var man än befinner sig inom EU, oavsett om man har fast uppkoppling eller inte.

[Ads1]

Telia har även nöjdast företagskunder

Telia har inte bara visat sig ha nöjdast tv-kunder. Även inom bredband för företagskunder har man knipit första platsen i kundnöjdhet. Jämfört med andra konkurrenter upplever kunderna att Telia ligger långt fram när det kommer till digitalisering. Man anser även att det är lätt att vara Telia-kund.

– Vi är fantastiskt stolta över att kunderna ger vår tv-tjänst högsta betyg igen! Vi fortsätter även ha Sveriges nöjdaste företagskunder för bredband, vilket är otroligt roligt. Kul också att CMore ligger i toppskiktet på streaming och utmanar internationella innehållsleverantörer – ett stort grattis till dem. säger Anders Olsson, vd Telia Sverige.