Foto: oleschwander / Shutterstock.com

Erbjudanden

Apples nya iPhone Xs är extremt dyr men trots det har svenska operatörer hittat lösningar för att göra kostnaden mindre smärtsam för kunderna. Bäst erbjudanden kommer Telia och Tre där du kan få rabatt med över 6 000 kronor.

Vare sig man köper en iPhone Xs med 64, 256 eller 512 GB internminne får man vara beredd att betala en bra bit över 10 000 kronor för telefonen. Telia och Tre har däremot hittat lösningar för att göra kostnaden bra mycket lägre än så. Det förutsätter dock att man även tecknar ett abonnemang hos operatören.

Hos Telia kan konsumenten få över 6 000 kronors rabatt på en iPhone Xs med 64 GB minne. Hos Tre kan konsumenten få telefonen för 1 200 kronor om man räknar bort kostnaden för abonnemanget.

Telia erbjuder 50 GB surf och rabatt på telefonen

Den som förhandsbeställer iPhone Xs hos Telia får 50 GB extra surf till mobilabonnemanget. Att köpa till 50 GB kostar i runda slängar 1 250 kronor samtidigt som det egentligen inte kostar någonting för Telia att erbjuda det.

Man erbjuder dessutom rabatt på telefonen. Hur mycket rabatt en kund kan få beror på vilket abonnemang den väljer samt med vilken bindningstid.

Den som köper en iPhone Xs med 64 GB och ett mobilabonnemang med två års bindningstid kan få alltifrån 795 – 6 555 kronor i rabatt. Rabatten på 795 kronor ges till den som väljer det minsta abonnemanget för 199 kronor. Rabatten på 6 555 kronor ges till den kund som väljer det största abonnemanget med 100 GB data till en kostnad av 739 kronor i månaden.

Vill man hellre köpa sin iPhone Xs med 64GB utan abonnemang och använda sig av ett kontantkort får man betala 12 795 kronor.

Kunder fick Airpods på köpet hos Tre

Den som förhandsbeställde en iPhone Xs hos Tre tillsammans med ett abonnemang med obegränsad surf fick ett par gratis Airpods med på köpet. Erbjudandet gällde dock bara till i lördags morse.

iPhone Xs går att förhandsbeställa hos Tre med 20 GB i månaden eller obegränsad surf. Den som väljer en Xs med 64 GB och obegränsad datamängd betalar endast 50 kronor i månaden i två år för telefonen. Det innebär att telefonen endast kostar 1 200 kronor. Själva abonnemanget i sig kostar 599 kronor i månaden.

En iPhone Xs med abonnemanget med 20 GB data kostar 200 kronor i månaden i två år. Det ger telefonen en totalkostnad på 4 800 kronor. Abonnemanget kostar 399 kronor i månaden.

Hos Tre är det för tillfället inte möjligt att köpa en iPhone Xs utan abonnemang.