Foto: Pressbild/Tre

Samarbeten

Razer höll i förra veckan ett lanseringsevent där man presenterade sin nya gaming-telefon Razer Phone 2. Modellen är utrustad med bland annat stereohögtalare och ger användaren möjlighet att lagra upp till 2 TB. Telefonen börjar säljas 26 oktober och i Sverige är Tre exklusiv återförsäljare.

I förra veckan höll Razer ett lanseringsevent där man presenterade sin nya telefon Razer Phone 2. Telefonen är en så kallad gaming-telefon, optimerad för just underhållning och spel.

I Sverige kommer säljstart vara den 26 oktober och Tre kommer vara exklusiv återförsäljare. Men redan nu är det möjligt att förbeställa telefonen.

– Vi är väldigt glada över att vi även kan erbjuda Razer Phone 2 som fått en rad uppgraderingar för en ännu bättre gaming- och underhållningsupplevelse, säger Tre Sveriges produktchef, Filip Wiqvist.

Tre sålde slut på Razers första modell

Razer tog steget in på mobilmarknaden så sent som för ett år sedan. Även då var Tre exklusiv återförsäljare och intresset för telefonen var enormt.

Direkt vid lanseringen sålde telefonen slut, något man tror beror på att gaming-intresset är mycket stort i Sverige.

[Ads1]

Rezer Phone 2 är utrustad med stereohögtalare och kan lagra 2 TB

Nya Razer Phone 2 är verkligen utrustad för att passa en riktigt gamer. Med en Snapdragon 845-processor och ett inbyggt kylssytem behöver inte användaren oroa sig för något lagg.

Dessutom är telefonen försedd med stereohögtalare med dubbla förstärkare, 8 GB ram-minne och 64 GB lagringsutrymme. Med 64 GB kommer man dock inte långt om man vill lagra tunga spel och därför har Razer även gjort plats för ett micro-SD med möjlighet att lagra 2 TB.

Razer Phone 2 har också utrustats med ett kraftfullt batteri på 4 000 mAh. Modellen dessutom IP67-certifierad vilket innebär att den är både dammtät och vattentät.