Hallon är bra för den okomplicerade och flexibla

Hallon är en mindre systeroperatör till teleoperatören Tre som erbjuder flera former av kontantkortslösningar. Det finns relativt många prisplaner att välja mellan jämfört med andra operatörer.

Hallon specialiserar sig på enkla och billiga kontantkortslöningar utan krångel och bindningstider som fungerar för hela familjen. Med Hallon Surf erbjuder de även kontantkort med riktigt mycket surf, till ett lågt pris.

När det kommer till kontantkorten som Hallon erbjuder finns det inga specialalternativ för ungdomar under 18 år, studenter eller personer över 55. Täckningen som Hallon erbjuder lever i alla fall upp till kraven och täcker större delen av södra Sverige.

Du kan beställa kontantkort från Hallon via hemsidan eller köpa det direkt hos återförsäljaren Coop.

Fördelar

 • Du slipper bindningstid och uppsägningstid
 • Oanvänd surf sparas
 • Operatören har fasta prisplaner

Nackdelar

 • Finns ingen fysisk Hallon-butik

Hallons priser på kontantkort håller måttet

Jämfört med övriga och större operatörer på marknaden har Hallon riktigt bra och billiga priser. Här får kunderna ta del av kontantkort med fria samtal, sms och generöst med surf.

Tyvärr finns det inga anpassade prisplaner för ungdomar under 18 år, studenter eller personer över 55.

Beställ kontantkort från Hallons hemsida eller köp hos Coop

När du vill köpa ett kontantkort från Hallon gör du det smidigast och enklast via hemsidan. Du betalar med ditt bankkort. Tyvärr finns det ingen fysisk Hallon-butik, men du kan istället köpa ditt nya kontantkort hos återförsäljaren Coop.

Efter att du har beställt kontantkortet från hemsidan skickas ett nytt simkort hem till dig. Du behöver logga in på Mina sidor för att aktivera simkortet. Därefter kan du använda ditt kontantkort.

Hallon har bra täckning

Hallon delar nät med Tre och har därför tillgång till en bra täckning som erbjuder 3G, 4G, 4G+ samt VoLTE. Dock har Tre inte så utbrett nät i norra Sverige och på landsbygden.

För att tydligare se var Hallons täckning är bäst kan du kika på täckningskartan.

 • Mobilnät Tre
 • Täckning 99%
 • Normalhastighet 7-34 Mbit/s

Enkelt att ladda kontantkort från Hallon

För att ladda på ditt kontantkort hos Hallon behöver du bara logga in på Mina sidor och sedan välja Fyll på kontantkortet under fliken Mitt paket. Då kan du välja bland de prisplaner som Hallon erbjuder.

Vill du bara fylla på med surf gör du det också under Mina sidor. Då klickar du dig in på kontantkortet du vill fylla på och klickar på Köp extra surf. Under Mina sidor hittar du även ditt nuvarande saldo.

 • Dela surf
 • Spara oanvänd surf
 • Surfa inom EU

Hallon har en mindre omfattande kundtjänst

Precis som många av de mindre mobiloperatörerna erbjuder inte Hallon någon support via telefon. Istället har Hallon valt att erbjuda hjälp via chatt under vardagar, ett meddelandeformulär och via det nyligen lanserade forumet där du kan hitta svar på dina enklare frågor.

 • Chat
 • E-post
 • Facebook
 • Telefon

Vanliga frågor om Hallon

Vad kostar det att beställa kontantkort från Hallon?

När du beställer ett kontantkort från Hallon betalar du bara för den prisplan du villa ladda ditt kort med. När du har beställt ditt kort på hemsidan kommer ett redan simkort hem till dig som du kan aktivera och sedan använda.

Fungerar Hallons kontantkort utomlands?

Nej, Hallons kontantkort fungerar bara i Sverige.

Hur tankar man kontantkort från Hallon?

Du tankar enklast ett kontantkort från Hallon genom att logga in på Min/ansoka?goal=209a sidor där du kan välja att fylla på kontantkortet under fliken Mitt Paket. Du kan även välja att bara fylla på surfen.

Var kan man köpa kontantkort från Hallon?

Du köper enklast ett kontantkort från Hallon via hemsidan. Hallon har ingen fysisk butik, men det går även att köpa Hallons kontantkort hos återförsäljare som Coop.

Hur ser jag mitt saldo hos Hallon?

Du ser ditt saldo genom att logga in på Mina sidor på Hallons hemsida.

Hur lång giltighetstid har Hallons kontantkort?

Giltighetstiden på Hallons kontantkort är 12 månader efter den sista påfyllningen.

Filip Svensson
Filip Svensson Telekomskribent filip.svensson@kontantkort.se