Om Hallons kontantkort

Hallon erbjuder kontantkort med fria samtal och sms där du själv bestämmer hur mycket surf du vill ha. Det finns alternativ från 4 till 100 GB, så de allra flesta borde hitta något som passar. Hos Hallon hittar du även mobilt bredband kontant med fyra olika surfnivåer att välja mellan.

Priserna är de lägsta på marknaden, så att det saknas särskilda erbjudanden för olika målgrupper är inget stort problem. Det är enkelt att både beställa och ladda Hallons kontantkort, och du kan hålla koll på det mesta på Mina Sidor eller i appen.

Hallons täckning i mobilnätet varierar mellan olika delar av landet. Bäst är täckningen i söder, medan den är svagare i norra Sverige.

Fördelar

  • Låga priser
  • Flera surfnivåer att välja mellan
  • Erbjuder mobilt bredband kontant

Nackdelar

  • Svagare täckning i norra Sverige
  • Ingen support via telefon

Omdömen om Hallon

PlattformBetygOmdömen
1.6
18
2.9
1 567

Beställa Hallons kontantkort

Du beställer enkelt Hallons kontantkort direkt på hemsidan. Där får du fylla i om du vill behålla ditt befintliga nummer eller om du vill ha ett nytt. Sedan får du hem ett simkort som du placerar i din mobiltelefon.

Kontantkort

Hallon logo
surf
4 GB
giltighet
30 dagar
samtal
Fria
sms
Fria
Ladda
99 kr
Hallon logo
surf
8 GB
giltighet
30 dagar
samtal
Fria
sms
Fria
Ladda
149 kr
Hallon logo
surf
25 GB
giltighet
30 dagar
samtal
Fria
sms
Fria
Ladda
249 kr
Hallon logo
surf
50 GB
giltighet
30 dagar
samtal
Fria
sms
Fria
Ladda
299 kr
Hallon logo
surf
100 GB
giltighet
30 dagar
samtal
Fria
sms
Fria
Ladda
349 kr

Visa fler

Hallons täckning

Hallon går under Tres mobilnät som har god täckning i landets södra och mellersta delar, medan den är något svagare i norra Sverige och ute på landsbygden. Ta därför en noggrann titt på täckningskartan för att få en indikation på hur täckningen är på din adress.

Mobilnät
Tre
2G
3G
4G
5G

Visa fler

Hallons kundtjänst

Precis som så många andra lågprisoperatörer har Hallon vissa begränsningar gällande supporten. Det finns inget nummer att ringa utan du kommer i kontakt med Hallon via chatt, ett kontaktformulär eller genom att ställa en fråga i Hallons forum.

Hallon har även chattboten Berry som kan besvara enklare frågor.

Chatt
Vardagar
09.00-16.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Aktivera Hallons kontantkort

När du har beställt kontantkort hos Hallon får du hem ett simkort som du placerar i din enhet och sedan ska det bara vara att ladda på och köra i gång. Det finns ingen information på Hallons hemsida som tyder på att du måste göra något annat för att aktivera kontantkortet.

Ladda Hallons kontantkort

Du kan ladda ditt kontantkort från Hallon direkt på hemsidan eller genom att logga in på Mina Sidor. Ett annat alternativ är att ladda kontantkortet hos någon av Hallons återförsäljare.

Ladda på surf

Om du bara vill ladda på surf på ditt kontantkort är det bara att logga in på Mina sidor. Där får du ett par surfalternativ att välja mellan och när du gjort ditt val fylls surfen på direkt.

Kolla saldo på Hallons kontantkort

Du kollar saldot genom att logga in på Mina Sidor på Hallons hemsida. Det verkar som att du måste registrera kontantkortet för att du ska kunna se saldot, så det kan vara bra att fixa så snart som möjligt.

Vanliga frågor om Hallons kontantkort

Fungerar Hallons kontantkort utomlands?

Nej, Hallons kontantkort fungerar bara i Sverige.

Var kan man köpa kontantkort från Hallon?

Du köper enklast ett kontantkort från Hallon via hemsidan. Hallon har ingen fysisk butik, men det går även att köpa Hallons kontantkort hos återförsäljare som Coop.

Hur lång giltighetstid har Hallons kontantkort?

Giltighetstiden på Hallons kontantkort är 12 månader efter den sista påfyllningen.

Hur registrerar man Hallons kontantkort?

Du surfar in på Hallons sida Registrera kontantkort, loggar in med BankID och följer sedan instruktionerna.

Kan man byta prisplan på Hallons kontantkort?

Om du inte tycker att din befintliga prisplan motsvarar dina förväntningar är det bara att du väljer en annan av Hallons surfnivåer när det är dags att tanka på för nästa månad.

Ingår en router i Hallons mobila bredband kontant?

Nej, det ingår ingen router i Hallons mobila bredband kontant.