Tre personer på en bergstopp där en söker mobilteckningCom Hem erbjuder mobiltelefoni med uppkoppling i världsklass. Foto: Press/Com Hem

Lanseringar

För att kunna erbjuda sina kunder fullständig uppkoppling både i och utanför hemmet utökar Com Hem sitt kunderbjudande och lanserar nu mobiltelefoni.

Com Hem som är en del av Tele2-koncernen breddar sitt kunderbjudande och erbjuder nu mobiltelefoni för att kunna uppfylla kundernas behov av uppkoppling i och utanför hemmet.

Fullständig uppkoppling över hela landet

Vid sidan av tv-erbjudande och bredband erbjuder nu Com Hem mobiltelefoni. Försäljningen av mobiltelefoni smygstartade redan i januari genom kundtjänst till ett fåtal kunder men nu finns möjligheten för både nya och gamla kunder att teckna mobiltelefoni via Com Hem. 

Då Com Hem är en del av Tele2-koncernen kan man använda sig av Tele2s rikstäckande nät vilket sträcker sig över hela Sverige och når 99,9 procent av den befolkningen. 

Kunden får allt samlat på en och samma faktura

I och med den nya tjänsten med mobiltelefoni har Com Hems kunder möjlighet att få alla kostnader samlade på samma faktura. Com Hems befintliga kunder erbjuds dessutom dubbel mobildata om de köper mobiltelefoni.

Enligt Samuel Skott som är chef för Tele2-koncernens svenska konsumentmarknad kommer Com Hem att kunna positionera sig bra på den svenska telekommarknaden då man genom Tele2s nät kan erbjuda uppkoppling i världsklass. Dessutom är Com Hem först i Sverige med att kunna erbjuda sina kunder tv-tjänster och all uppkoppling via bredband och telefoni på en och samma faktura.

Com Hems erbjudande för mobiltelefoni finns att ta del av på Com Hems webbsida. I erbjudandet från 99 kronor ingår fria samtal och fri surf. Hos återförsäljarna blir mobiltelefoni tillgängligt under andra kvartalet.

Stort utbud av tjänster till höga hastigheter

Com Hem-koncernen som består av Com Hem, Boxer och kommunikationsoperatören iTUX Communication AB, vilka förser öppna fibernät till tjänsteleverantörer, har över 1,45 miljoner kunder som de nu kan erbjuda ett stort utbud av digitala tv-kanaler, playtjänster via diditalboxen, surfplattor och mobiltelefoni. Com Hems kraftfulla nät når över 60 procent av Sveriges hushåll och erbjuder hastigheter upp till 1,2 Gbit.