Erbjuder Tele2 kontantkort?

Nej, Tele2 erbjuder inte längre kontantkort till sitt mobila bredband utan nu är det endast abonnemang som gäller. Tidigare erbjöd de tjänsten Wifi To Go där du kunde välja att ladda ditt kontantkort med mellan 5 och 60 GB surf. Tele2 erbjuder inte heller några kontantkort till mobilen utan hänvisar i stället vidare till sin partner Comviq. Du som är ute efter kontantkort måste med andra ord hitta en annan operatör.

Hitta det bästa och billigaste kontantkortet just nu
Välj surf
0 GB
0 GB 150 GB

Vilken operatör kan jag välja i stället för Tele2 om jag vill ha kontantkort till mobilt bredband?

Det är flera andra operatörer som erbjuder kontantkort till mobilt bredband, till exempel Hallon och Telenor och de har alla sina för- och nackdelar. Hallon är ju utan tvekan det billigaste alternativet, men vill du har fler alternativ att välja mellan och vet att du är i behov av en mer omfattande kundtjänst är kanske någon av de större operatörerna ett bättre val.

Tänk på att kolla upp operatörernas täckning i ditt område: Hallon som går under samma mobilnät som Tre kan erbjuda både styrka och snabba hastigheter i landets södra och mellersta delar, men har däremot stora brister i norr och ute på landsbygden. Telenors nät kanske inte riktigt kan mäta sig med varken Telia eller Tele2, men håller relativt god kvalitet över hela landet.

Var det enkelt att ladda Tele2:s kontantkort?

Ja, det var enkelt att ladda Tele2:s kontantkort till mobilt bredband. När du fått slut på surf kunde du snabbt och lätt tanka på valfri surfmängd via ditt eget konto Mitt Tele2 på operatörens hemsida, eller via appen med samma namn. Båda på hemsidan och i appen kunde du dessutom hålla koll på din surfförbrukning för att lättare kunna planera framtida kontantkortsladdningar.

Kunde man spara oanvänd surf med Tele2:s kontantkort?

Använde du inte all data du köpt till Tele2:s kontantkort till mobilt bredband flyttades den resterande data mängden till nästa månad och förbrukades först när din ordinarie datamängd tagit slut.

Fungerade Tele2:s kontantkort till mobiltelefonen?

Tele2:s kontantkort var främst avsedda för mobilt bredand, till exempel med router eller surfplatta, och inte för mobiltelefonen. Du laddade nämligen bara vissa surfmängder på kontantkortet och inte samtal och sms. När det gäller just kontantkort för mobilen har Tele2 under en längre tid istället hänvisat vidare till sin partner Comviq som går under samma mobilnät.

Kunde man använda Tele2:s kontantkort utomlands?

Nej, eftersom Tele2:s kontantkort var avsedda för mobilt bredband kunde du bara använda dem i Sverige.