Comviqs kontantkort gör livet mer flexibelt

Comviq erbjuder enkla och billiga kontantkort som passar de allra flesta. De har många kontantkort att välja mellan för att alla ska få möjlighet att ta del av Comviqs konkurrenskraftiga utbud. 

Comviq har i dagsläget Comviq Amigos för dig som ofta ringer utlandet och Comviq Fastpris för dig som mest ringer inrikes. Jagar du däremot extra surf kan du spana in Comviq Surf.

Comviq har en relativt omfattande support som liknar de större aktörernas. Du kan få support via chatt, telefon, mejl, under Mitt konto och Hjälp-fliken på deras hemsida. 

Som kund hos Comviq får du ta del av samma täckning som Tele2 och Telenor, vilket innebär att du har tillgång till en högkvalitativ täckning dygnet runt, på de allra flesta håll i Sverige. 

Surfen är Comviq generös med och de erbjuder ett brett utbud av surfmängder. I Comviqs app kan du enkelt hålla koll på och ladda på ny surf när det behövs.

Fördelar

 • Låga priser
 • Snabb surf

Nackdelar

 • Begränsad surf i andra EU-länder

Comviqs priser på kontantkort är konkurrenskraftiga

Priserna för kontantkort hos Comviq är konkurrenskraftiga och gör det möjligt för fler att ta del av fria samtal, sms och en större surfmängd till fasta priser. Comviq erbjuder lägre priser än många av de andra operatörerna på marknaden.

Hos Comviq finns det kontantkort för alla. Är du under 18 år, student eller över 55 finns det dock inga anpassade och rabatterade priser för kontantkort, utan bara för Comviqs mobilabonnemang.

Med Comviqs kontantkort har du alltid koll på dina utgifter utan obehagliga överraskningar och tillgång till mycket surf.

Har Comviqs kontantkort stöd för 5G?

Nej, Comviqs kontantkort verkar i dagsläget inte ha stöd för 5G. Är du intresserad av att kunna surfa i 5G-hastigheter och få tillgång till de andra fördelarna som femte generationens nätverk för med sig får du i stället välja ett av Comviqs 5G-kompatibla mobilabonnemang.

Köp kontantkort från Comviqs hemsida eller hos återförsäljare

Comviqs kontantkort kan du beställa enkelt och smidigt via deras hemsida. Det gör du genom att välja kontantkort och fylla i dina person- och kontaktuppgifter på beställningssidan. Startpaketet hos Comviq är helt gratis. Du betalar bara för den prisplan du väljer.

Det finns inga fysiska Comviq-butiker, men du kan alltid besöka någon av de 19 000 återförsäljarna i form av Ica, Pressbyrån och 7-eleven.

Ditt nya kontantkort aktiveras inom sju dagar från att du beställde det. Simkortet kommer hem till dig efter 2-3 arbetsdagar och du kan tanka det direkt.

Comviq erbjuder rikstäckande täckning

Eftersom Comviq delar nät med aktörerna Tele2 och Telenor erbjuds användarna en bra och heltäckande täckning över hela Sverige. Det är bara i delar av norra Sverige och på landsbygden som täckningen kan vara bristfällig.

En tydligare bild av Comviqs täckning får du genom att titta på täckningskartan som finns på hemsidan.

 • Mobilnät Tele2
 • Täckning 99%
 • Normalhastighet 10-40 Mbit/s

Enkelt att ladda kontantkort hos Comviq

Hos Comviq är det lätt att ladda kontantkortet och de erbjuder flera sätt att göra det på för att det ska bli så flexibelt som möjligt för dig som kund. Du kan fylla på kontantkortet online, i appen, via internetbanken, genom ett värdebevis eller via återförsäljare.

Förutom att du enkelt kan ladda på ditt eget kontantkort kan du också ladda någon annans. Laddar du inte på med en ny prisplan efter 30 dagar övergår du till prisplanen Bas. Du behåller eventuellt saldo som fanns kvar på din föregående prisplan.

Comviq erbjuder dessutom ett brett utbud av surf och i deras app kan du som användare bestämma över din surfanvändning helt själv. I appen kan du enkelt se över hur mycket surf du har kvar och ladda på ny surf när den har tagit slut.

Du kan se ditt saldo under Mitt konto, i appen och genom samtal eller sms.

 • Dela surf
 • Spara oanvänd surf
 • Surfa inom EU

Comviq erbjuder support via telefon, mejl och chatt

Precis som många andra stora aktörer på kontantkortsmarknaden har Comviq en relativt omfattande support. De erbjuder kundtjänst via telefon många dagar under veckan och nås enkelt via mejl.

Vill du höra av dig till Comviq på andra sätt kan du få support under Mitt konto, Hjälp-fliken och genom hemsidans chattbott Viq.

 • Chat
 • E-post
 • Facebook
 • Telefon

Vanliga frågor om Comviqs kontantkort

Vad kostar det att beställa kontantkort från Comviq?

Det kostar ingenting att beställa kontantkort från Comviq. När du beställer ett kontantkort på nätet får du ett simkort skickat till dig och information om hur du aktiverar och laddar kontantkortet. Du får sedan betala för den surf, de samtal och de sms och mms som du vill fylla på kontantkortet med.

Fungerar Comviqs kontantkort utomlands?

De flesta av Comviqs kontantkort fungerar inom EU- och EES-länder. Det kontantkort som inte fungerar utomlands är Fastpris Mini.

Hur tankar man kontantkort från Comviq?

Du kan tanka ditt kontantkort från Comviq på flera olika sätt: via Comviqs app, online på Comviqs hemsida, via din internetbank, med ett värdebevis eller hos en återförsäljare.

Var kan man köpa kontantkort från Comviq?

Comviqs kontantkort går att beställa från Comviq.se eller hämta hos återförsäljare, till exempel Ica, Pressbyrån och 7-eleven. Comviq har inga egna fysiska butiker där de säljer sina kontantkort.

Hur ser jag mitt saldo hos Comviq?

Du kan se ditt saldo hos Comviq i appen eller på deras hemsida under Mitt konto. Du kan också kolla ditt saldo i mobilen genom att ringa *111#.

Hur lång giltighetstid har Comviqs kontantkort?

Comviqs kontantkort har vanligtvis 30 dagars giltighetstid. De har ett kontantkort som bara räcker i en vecka, det vill säga 7 dagars giltighetstid, och ett som gäller i 365 dagar.

Filip Svensson
Filip Svensson Telekomskribent filip.svensson@kontantkort.se