Erbjuder Vimla kontantkort?

Nej, Vimla erbjuder inga kontantkort, utan bara mobilabonnemang. Däremot påminner Vimlas abonnemang mycket om kontantkort, eftersom de saknar både bindningstid och uppsägningstid. Det gör det lätt att säga upp abonnemanget när du känner för att byta.

Vill du få större kontroll över dina mobilkostnader är dock kontantkort att rekommendera. Det finns flera bra alternativ till Vimla hos andra operatörer.

Hitta det bästa och billigaste kontantkortet just nu
Välj surf
0 GB
0 GB 150 GB

Har Vimla kontantkort för mig som är pensionär?

Nej, Vimla har inga kontantkort för pensionärer. De har specialerbjudanden på mobilabonnemang för seniorer på 55 år och uppåt. Men de erbjuder ingen motsvarighet för kontantkort.

Vill du som är pensionär ha ett kontantkort i stället kan du jämföra kontantkort i vår tabell.

Är det så att du inte surfar så mycket passar ett kontantkort extra bra, eftersom du kan välja varje månad hur många samtal, sms och surf du laddar kontantkortet med. Du kan också kolla in vårt tips på bästa kontantkortet med lite surf

Det finns även kontantkort helt utan surf för dig som bara vill ringa och sms:a. 

Har Vimla kontantkort för studenter och barn under 18 år?

Nej, Vimla har särskilda mobilabonnemang för dessa målgrupper, men inga kontantkort. Det finns det däremot andra operatörer som har.

Det bästa kontantkortet till barn anser vi är Hallons kontantkort. De har fria samtal och sms, vilket är viktigt för att barnet alltid ska kunna nå dig. Surfmängden kan du anpassa efter barnets behov och hur mycket du vill att barnet ska använda per månad. Dessutom är Hallons kontantkort de klart billigaste på marknaden.

För studenter rekommenderar vi Halebops kontantkort. De har studentpriser på flera av sina kort och har därför rankats som det bästa kontantkortet för studenter enligt oss.

Finns det kontantkort med lika bra täckning som Vimla?

Ja, vill du surfa i samma mobilnät som Vimla kan du kolla in Comviqs kontantkort. Precis som Vimla är de en lågprisoperatör som använder Telenors nät. De har en mängd olika kontantkortslösningar, där du säkert hittar något som passar dig.