Erbjuder Fello kontantkort?

Nej, Fello erbjuder inga kontantkort, utan bara mobilabonnemang. Du som föredrar kontantkort behöver i stället hitta en annan operatör.

Tips! Jämför kontantkort hos andra operatörer och hitta det billigaste.

Finns Fellos erbjudande för barn som kontantkort?

Nej, Fellos erbjudande för barn under 18 år gäller bara mobilabonnemang. I dagsläget har Fello inte infört några kontantkort i sitt utbud, varken för barn eller andra målgrupper.

Många föredrar dock att välja kontantkort till sina barn framför mobilabonnemang. Det är ofta billigare, och du vet i förväg vad du betalar utan att riskera oväntade kostnader. Dessutom har många kontantkort fria samtal och sms, men begränsat med surf. På så sätt kan barnet alltid nå dig, samtidigt som du kan styra deras skärmtid genom att välja rätt surfmängd.

Här på Kontantkort.se har vi listat de kontantkort vi tycker passar extra bra till barn under 18 år.

Har Fello kontantkort för mobilt bredband?

Nej, Fello erbjuder inte mobilt bredband överhuvudtaget. Det finns dock flera andra operatörer som har det, där du kan välja att betala med kontantkort i stället för abonnemang. Du kan hitta bra alternativ i vår tabell om du kryssar i alternativet ”Endast surf”.

Har Fello kontantkort för studenter?

Nej, Fello har inga kontantkort för studenter. De har ett studenterbjudande på sina mobilabonnemang. Men eftersom Fello inte säljer några kontantkort får du leta efter detta någon annanstans.

Halebop är den operatör som har bästa kontantkorten för studenter, tycker vi. De har lägre pris än deras ordinarie kontantkort. Precis som hos Fello ingår fria samtal och sms, och du väljer mellan olika surfmängder.

Inte nog med det – du får även spara den surf du inte använder till nästa månad. Halebop är en av få operatörer som erbjuder sparad surf på kontantkort.

Precis som Fello använder Halebop Telias prisbelönta nät, så att du har täckning i princip över hela Sverige.

Kan man ladda någon annans kontantkort hos Fello?

Nej, du kan inte ladda någon annans kontantkort hos Fello. Det måste du göra hos den operatör som erbjuder kontantkortet i fråga.