Kolla saldo på kontantkortet

Hur du kollar saldot på ditt kontantkort kan variera något beroende på vilken operatör du har. Men du kan ofta gå via operatörens app, på deras hemsida eller helt enkelt direkt med din mobil.

Kolla saldot på kontantkortet med din mobil

Ett enkelt och snabbt sätt att kolla saldot på ditt kontantkort är att knappa in ett särskilt nummer och ringa. Du får då information om hur mycket pengar du har kvar och hur många samtal och sms som finns laddat på kortet.

Operatörernas respektive nummer du kan ringa för att kolla saldot

Kom ihåg att alltid trycka på ringknappen efter att du slagit in numret.

Hur kollar jag saldot på kontantkort till ett larm, kamera eller värmepump?

Om du har kontantkort till ett larm, kamera eller en värmepump, är det i regel på ditt konto på operatörens hemsida du kan se saldot. Tänk på att kontantkortet måste vara registrerat för att du ska kunna se information om det på hemsidan.

Kolla saldot på webben

Du kan som sagt i de flesta fall även logga in på ditt konto eller dina sidor på operatörens hemsida för att se saldot. Om du inte redan har skapat ett eget konto går det både snabbt och enkelt att fixa det direkt på hemsidan. Förutom att kolla saldot kan du i regel även ladda kontantkortet eller göra andra ändringar i din tjänst.

Kolla saldot i operatörens app

Ett tredje sätt att kolla saldot på kontantkortet är att gå via operatörens app. Du laddar då ner appen till din mobiltelefon och loggar in på ditt eget konto. Om du har en Iphone hittar du appen i App Store och om du har en Android-mobil finns den i Google Play. För att se saldot behöver du vara uppkopplad till internet.