Erbjuder Tre kontantkort?

Nej, efter den 1 september 2021 går det inte längre att beställa kontantkort hos Tre. Efter den 31 december 2021 kommer du inte heller att kunna ladda på ditt befintliga kontantkort, och den 31 mars 2022 avslutas alla kontantkort helt. Detta gäller kontantkort för mobilen såväl som för bredband.

Hitta det bästa och billigaste kontantkortet just nu
Välj surf
0 GB
0 GB 150 GB

Vilken operatör kan jag välja i stället för Tre om jag vill ha kontantkort?

Om du inte vill fortsätta som Tre-kund och byta ditt kontantkort mot ett mobilabonnemang, vilket operatören själv rekommenderar, kommer du säkerligen hitta ett passande alternativ hos någon av de andra operatörerna på marknaden. De allra flesta erbjuder nämligen kontantkort, även om utbudet kanske inte är riktigt lika stort och varierat som Tres. 

Vill du fortsätta att surfa i Tres mobilnät kan du till exempel kolla in Hallons utbud av kontantkort. Annars har både Halebop och Comviq flera bra och prisvärda alternativ. Telenor är något dyrare överlag, men utbudet håller hög klass och supporten är mer omfattande än lågprisoperatörernas.

Erbjuder Tre kontantkort för mobilt bredband?

Nej, Tre avslutar alla kontantkort den 31 december 2021 och det gäller alltså även kontantkorten för mobilt bredband. Du kan dock fortfarande teckna abonnemang för mobilt bredband hos Tre, så vill du hänga kvar som Tre-kund kan du ju spana in abonnemangsutbudet. Annars har även både Hallon och Telenor kontantkort för mobilt bredband. Hallon är billigare än Telenor och erbjuder högre surfmängder, men Telenor har bättre täckning om man ser till landet som helhet. Telenors kontantkort kan även användas utanför Sverige.

Vad händer med mitt kontantkort hos Tre när tjänsterna avslutas?

Fram till den 31 december 2021 kan du som redan har ett kontantkort hos Tre fortsätta att ladda på kortet, men efter det försvinner den möjligheten och alla kontantkort avslutas den 31 mars 2022. Tre har även olika mobil- och bredbandsabonnemang, så vill du fortsätta som Tre-kund kan du byta ditt kontantkort mot något av dessa.

Har du inte redan hört något från Tre kommer du troligtvis snart bli kontaktad av operatören som enligt informationen på hemsidan har bra erbjudanden för alla sina befintliga kontantkortskunder.