Siluetten av en tjej som sitter med laptop i solnedgången.Comviqs nylanserade mobila bredband med fri surf fungerar både med kontantkort och abonnemang. Sommarsurfen är säkrad! Foto: juninatt/Shutterstock.com

Lanseringar

Comviq har precis lanserat mobilt bredband för både abonnemangs- och kontantkortskunder. För första gången finns det nu möjlighet att köpa mobilt bredband kontant med obegränsad surf. Du hittar Comviqs kontantkort för mobilt bredband både på hemsidan och hos återförsäljare.

Förra veckan meddelade Comviq att deras redan breda utbud blir ännu lite bredare. Operatören lanserade nämligen mobilt bredband med obegränsad surf som du kan köpa både med kontantkort och abonnemang. Oavsett vilket alternativ du väljer ligger priset på 399 kronor.

Detta är första gången en operatör erbjuder kontantkort med 30 dagars obegränsad surf och det är minst sagt ett efterlängtat tillskott på marknaden.

Sommaren är räddad med Comviqs mobila bredband

Comviqs mobila bredband har gjort sitt intåg lagom till våren och sommaren. Och precis som Oscar Karlsson, affärsansvarig för Comviq på Tele2, påpekar är det just under den här perioden som behovet av obegränsad surf kan vara som störst. Hela familjen kanske ska dela på uppkopplingen i sommarstugan eller i husvagnen, och då krävs det en del data för att upprätthålla semesterfriden.

– Nu ger vi både nya och befintliga kunder maximal tillgång till obegränsad surf med möjligheten att få en router på köpet, vilket vi tror kommer bli uppskattat nu innan sommaren, säger Oscar Karlsson i ett pressmeddelande.

Router ingår bara om du köper abonnemang med bindning

Routern som Oscar Karlsson nämner får du endast på köpet om du tecknar abonnemang och binder det på 24 månader. Du som är kontantkortskund får fixa utrustningen själv, men Comviq rekommenderar att man försöker få tag på router-modellen Huawei SoyeaLink B535-333 (modellen de inkluderar i det bundna abonnemanget) så att de lättare kan hjälpa dig om det skulle uppstå några problem.

Det verkar inte som att Comviq själva har routern i sin webbshop, men du kan alltid höra av dig till supporten och kolla läget.