En bild på en person som streamar film på en surfplatta.Foto: Tero Vesalainen/Shutterstock.com

Erbjudanden

Comviq presenterade i förra veckan två nyheter som ska förenkla mobilanvändandet för kunderna. Operatören gör det möjligt för kontantkortskunder att ladda på mobilen via Swish. Dessutom lanserar man tjänsten Boost som ger kunderna 100 GB surf under ett dygn.

I måndags och tisdags förra veckan kom mobiloperatören Comviq ut med två spännande nyheter. Bland annat har man gjort det lättare för kunderna att ladda på sina kontantkort. Dessutom har man infört en ny tjänst som ger kunderna tillgång till mycket surf under ett dygns tid.

Ladda på kontantkortet med Swish

Nästan 90 procent av alla svenskar som idag har en smartphone har även Swish. Betallösningen har förenklat många människors vardag och nu ska det även bli möjligt att tanka på Comviqs kontantkort via tjänsten.

– Vi vet att våra kunder förväntar sig enkla och digitala lösningar i sin vardag och därför känns det självklart att nu kunna erbjuda Swish som betallösning, säger Comviqs affärsområdeschef, Oscar Karlsson.

Swish kommer att gå att använda i både Comviq-appen och på Comviqs hemsida. Förutom att betalalternativet kommer gå att använda på nya prisplaner så kommer det även fungera för påfyllning av saldo och köp av extra surf.

[Ads1]

Köp till 100 GB surf för en dag

Idag använder 99 procent av befolkningen mellan 12 och 45 år internet i sin smartphone. Det man gör ute på internet varierar, det kan handla om alltifrån att streama filmer till att shoppa eller surfa runt på sociala medier. Comviq har märkt att många surfar så pass mycket att de tvingas köpa till extra surf i slutet på månaden. Av den anledningen väljer man att lansera nya tjänsten Boost.

Tjänsten låter kunderna fylla på sitt kontantkort eller abonnemang med 100 GB surf under 24 timmar. Boost är framförallt anpassad för kunder som är i behov av mycket data under en begränsad period. 

– Mobilen har blivit en förlängning av oss själva och det är idag en självklarhet för många att kunna koppla upp sig för att följa viktiga händelser. Därför känns det riktigt bra att vara först ut i Sverige med att lansera Boost som till ett riktigt bra pris låter kunden maxa sin surf vid speciella tillfällen.

Att boosta sitt abonnemang eller kontantkort kostar 55 kronor per tillfälle och tjänsten saknar bindningstid. Efter 24 timmar försvinner den extra surfen automatiskt.