En bild på en kvinna som sitter på ett tåg och tittar i telefonenHalebops kunder får extra surf i jul om de fastnar i tågförseningar. Foto: Pressbild/Halebop

Erbjudanden

Tusentals personer väntas ta tåget i jul för att ta sig till sina nära och kära. Risken för tågförseningar är stor och därför erbjuder Halebop sina kunder förseningssurf för andra året i rad. Vid längre förseningar får kunden 1 GB gratis surf.

I jul väntar den största trafikhelgen på hela året. Många kommer färdas med tåg och risken för tågförseningar är överhängande. Vid längre förseningar eller inställda avgångar är det troligtvis många som kommer bli både frustrerade och rastlösa.

För att lindra både frustrationen och rastlösheten har mobiloperatören Halebop gått ut med erbjudandet förseningssurf till sina kunder. Förseningssurf innebär att den som sitter på ett tåg som antingen blir inställt eller minst 15 minuter försenat får 1 GB extra surf helt gratis.

– Det vi hoppas mest på är att alla kommer fram i tid till sina nära och kära, men för de som inte gör det ser vi till att de i alla fall kan surfa, chatta eller spela under tiden, säger Johanna Sahlman, marknadschef på Halebop.

Halebop håller koll på förseningarna genom Trafikverkets data

Halebop har fått tillgång till Trafikverkets data vilket gör det möjligt att hålla koll på tågtrafiken och kommunicera med sina kunder i realtid. Vid inställda avgångar eller förseningar på 15 minuter eller mer måste kunden skicka smset ”TÅG” följt av tågnumret till nummer 4433 för att få extra surf.

Förseningssurf började gälla den 20 december och kommer fortsätta gälla fram till och med den 20 januari. Varje Halebop-kund kan nyttja erbjudandet två gånger.

[Ads1]

Andra året i rad Halebop erbjuder förseningssurf

Det är inte första gången Halebop kommer med detta julerbjudande. Även förra året gjorde operatören samma sak. 

Johanna Sahlman berättar att förseningssurf blev en ren succé förra året. Hon säger även att om kunderna uppskattar ett specifikt erbjudande så fortsätter man gärna på samma spår.