minibutiker från Halebop på rad längs en gataHalebops nya butiker kommer vara utplacerade på hemliga platser i fyra olika städer. Foto: Pressbild/Halebop

Erbjudanden

För en månad sedan lanserade Halebop världens minsta mobiltelefon. Nu följer de upp med en ny butikskedja helt gjord i pärlor. Enligt operatören gömmer minibutikerna maxade deals för den som lyckas leta reda på dem.

Från och med i morgon finns ett nytt sätt att ta del av erbjudanden hos Halebop. Du hittar dem dock inte via hemsidan, utan måste ut på gatorna och leta efter dem.

Halebop kommer nämligen att placera ut minibutiker i fyra städer i Sverige. Butikerna är gjorda i pärlor av street art-konstnären Pappas Pärlor, eller Johan Karlgren som han också heter.

Halebop: Vi går igång på sådant som är mini

Förmodligen är Halebops senaste påhitt världens minsta butik som fortfarande är fullt fungerande.

– Vi vet att många, precis som vi, går igång på saker som är mini. Därför är våra nya butiker minimala, men såklart sprängfyllda med bra deals, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Minimobilen L8star BM10 sålde slut direkt

Butikerna är en slags uppföljare av den minimobil som Halebop släppte i början av februari. Då sålde de nämligen ett begränsat antal exemplar av L8star BM10 – en mobiltelefon som var sju gånger tre centimeter.

Enligt Johanna Sahlman sålde mobilerna slut på mindre än femton minuter. Därefter har hon fått massor av mejl från personer som inte hann få tag i en, men väldigt gärna vill ha den ändå.

Hon antyder att för dessa människor kan det vara väl värt att leta upp erbjudandena i de nya butikerna. Dessa erbjudanden är unika för minibutikerna och finns inte att få tag på via hemsidan eller någon annanstans.

Coronasäkert sätt att handla på

Butikerna är förstås inte bemannade. Men de utgör ett nytt sätt att shoppa, som dessutom är säkrare än vanliga butiker så här i pandemitider.

För att utnyttja butikernas erbjudanden måste du dock hitta dem först. De exakta platserna är hemliga, men butikerna finns utplacerade i Sundsvall, Stockholm, Malmö och Göteborg.