sammanfogat foto på män och kvinnor som bär kläder ur kollektionen the phone home collectionHalebops och New Blacks klädkollektion "The Phone Home Collection" är nu lanserad. Foto: Paul Edwards/Halebop

Samarbeten

Under våren inledde Halebop och livsstilsvarumärket New Black ett, enligt aktörerna själva, långsiktigt samarbete och har nu släppt den första klädkollektionen ”The Phone Home Collection”. Framöver kommer även New Black att sälja utvalda Halebop-produkter i sin fysiska butik såväl som online.

På Halebops hemsida du nu beställa långärmade t-shirts, hoodies, filtar och strandtennis-kit, det vill säga delar av Halebops och News Blacks klädkollektion som fått namnet ”The Phone Home Collection”. Samarbetet startade under våren 2020 och klädkollektionen är det första steget på aktörernas gemensamma resa.

Johanna Sahlman, Head of Halebop, menar att man tillsammans med New Black vill fortsätta att utvecklas och samtidigt ge sina kunder något utöver det vanliga. Och med tanke på att Halebop enligt SKI (Svenskt kvalitetsindex) har haft Sveriges nöjdaste privatkunder det senaste decenniet, verkar det som att operatören har en tendens att träffa rätt i sina satsningar.

New Black ska sälja Halebop-produkter

Senare under året kommer även vissa Halebop-produkter börja säljas hos New Black. I den fysiska butiken i Stockholm såväl som i webb-butiken. Enligt Andreas Ramos Undén, vd och medgrundare till New Black, är operatören ett av ytterst få företag som delar New Blacks syn på kreativitet och kommunikation. Han menar att det därför kändes helt naturligt att inleda ett långsiktigt partnerskap med just Halebop.

–  Vi är otroligt stolta över att ha en partner som tror på att kultur, community, kärlek och kommunikation är grunden till allt, säger Ramos Undén i ett pressmeddelande.

Finns att köpa från och med 28 juli

Från och med den 28 juli finns ”The Phone Home Collection” att beställa på Halebops hemsida. Paul Edwards har fotograferat klädkollektionen och bakom det rörliga materialet står Felix Martinsson.