Pressbild på nothings grundare carl pei som sitter vid skrivbord.Carl Peis techföretag Nothing släpper sin första mobil 12 juli, men har redan nu öppnat upp en publik väntelista. Foto: Pressbild/Nothing

Lanseringar

Den officiella lanseringen av Nothings första mobil går av stapeln först den 12 juli, men redan nu öppnar tillverkaren förbokningen. Det har funnits en privat väntelista, men nu slås dörrarna för vem som helst att ställa sig i kö. Enligt Mobil.se står det nu även klart att Telenor, Tele2 och Tre kommer börja sälja Nothing Phone 1.

Den relativt nya mobiltillverkaren Nothing har meddelat att de redan nu kör igång med förbokningen av Nothing Phone 1. Den officiella lanseringen sker dock först den 12 juli. Det har sedan tidigare funnits en privat väntelista på vilken de som är engagerade i bolaget har kunnat skriva upp sig, men nu ska vem som helst kunna ställa sig i den publika kön.

En kö där det enligt Mobil.se just nu står cirka 9 832 personer.

Skickar ut inbjudningar till de köande fram till 11 juli

Nothing ska skicka ut inbjudningar till alla som står i kön fram till den 11 juli. Via inbjudan får man betala en slags deposition på 250 kronor för att kunna komma vidare i bokningsprocessen. Sedan dras dessa 250 kronor av på telefonens pris, och man ska även få 250 kronor tillgodo att köpa tillbehör för.

Telenor, Tele2 och Tre ska börja sälja Nothing Phone 1

Tre av Sveriges största operatörer, närmare bestämt Telenor, Tele2 och Tre, har nu även gått ut med nyheten att de kommer börja sälja Nothing Phone 1.

Ännu inga uppgifter om priset

Men även om förbokningen nu alltså har kommit igång så finns det fortfarande inga uppgifter om vilka specifikationer eller priser vi kan vänta oss.

Däremot har Nothing berättat mer om lysdioderna som sitter på mobilens baksida. Ljusen, som Nothing kallar Glyph, gör att du till exempel får information om laddningsstatus, inkommande samtal och notiser utan att du behöver kolla på själva bildskärmen.