En bild på Telenors kontorsbyggnad och nya OnePlus 6TTelenor blir operatörspartner med OnePlus och återförsäljare av nya flaggskeppet 6T. Foto: SiljeAO /

Samarbeten

Telenor blir OnePlus operatörspartner i Sverige och man börjar sitt samarbete med lanseringen av nya OnePlus 6T. Telefonen finns att köpa från den 6 november.

Den kinesiska mobiltillverkaren OnePlus har valt sin operatörspartner i Sverige. Valet föll på Telenor och man inleder sitt samarbete med lanseringen av OnePlus 6T.

– Vi är glada över att OnePlus väljer Telenor som operatörspartner i Sverige. Det gör att vi kan erbjuda ännu bättre produkter och tjänster. Senaste hårdvaran, ett snabbt mobilnät och slopade bindningstider är precis det vi vill kunna erbjuda våra kunder, säger John-Sebastian Slørdahl, ansvarig för Telenor Sveriges mobilaffär.

Telenor ska driva verksamheten framåt

OnePlus valde Telenor som operatörspartner då man tror att operatörens ska kunna driva OnePlus arbete framåt. Dessutom levererar Telenor snabb 4G-uppkoppling som man tror uppskattas av OnePlus användare.

Man menar att Telenor alltid legat i framkant när det kommer till telekommunikation och att man precis som OnePlus lever efter mantrat ”never settle”, vilket innebär att man aldrig slår sig till ro.

[Ads1]

OnePlus 6T går att köpa från den 6 november

OnePlus 6T blir mobiltillverkarens nya flaggskepp och den presenterades igår på ett lanseringsevent igår. Telefonen kommer finnas till försäljning hos Telenor från och med tisdag den 6 november.

Modellen får fingeravtryckssensorn inbyggd i glaset och man har dessutom skippat 3,5 millimeterporten för hörlurar. Att slopa hörlursuttaget har varit kritiserat men mobiltillverkaren själv säger att 59 procent av användarna redan nu använder trådlösa alternativ.

Dessutom säger man att telefonen nu får plats med mer teknik då en hel del utrymme frigjorts. Den som vill ansluta hörlurar ska dock kunna göra det. OnePlus skickar nämligen med en adapter till telefonen.