Comviq kontantkort

Beställ Comviq Kontantkort Gratis
  • Sveriges billigaste fastpris-kontantkort
  • Samma nät som Tele2, Telia och Telenor
  • Surfa i hastigheter på upp till 80 mbit/s
Fler val
Sortering

Comviqs ordinarie prisplaner

Sortera på
Sortera på
Kontantkort Surf Giltighet Samtal SMS Ladda på
Fastpris
0.5 GB surf 7 dagar giltighetstid Fria samtal Fria SMS/MMS 45 kr per laddning
Amigos
0.5 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.99 kr/min samtal 0.49 kr/st SMS/MMS 50 kr per laddning
Amigos
0.2 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.99 kr/min samtal 0.49 kr/st SMS/MMS 59 kr per laddning
Fastpris
3 GB surf 30 dagar giltighetstid 200 min samtal 2000 st SMS/MMS 95 kr per laddning
Amigos
1 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.99 kr/min samtal 0.49 kr/st SMS/MMS 100 kr per laddning
Fastpris
5 GB surf 30 dagar giltighetstid Fria samtal Fria SMS/MMS 145 kr per laddning
Fastpris
10 GB surf 30 dagar giltighetstid Fria samtal Fria SMS/MMS 195 kr per laddning
Amigos
2 GB surf 30 dagar giltighetstid 0.99 kr/min samtal 0.49 kr/st SMS/MMS 200 kr per laddning
Fastpris
20 GB surf 30 dagar giltighetstid Fria samtal Fria SMS/MMS 245 kr per laddning
Fastpris
40 GB surf 30 dagar giltighetstid Fria samtal Fria SMS/MMS 295 kr per laddning

Comviqs kontantkort med enbart surf

Kontantkort Surf Giltighet Samtal SMS Ladda på
Surf
1 GB surf 30 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 55 kr per laddning
Surf
5 GB surf 30 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 155 kr per laddning
Surf
15 GB surf 30 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 255 kr per laddning

Om Comviq

Comviq är ett varumärke som går under Tele2 Sverige AB vilket är en av Europas snabbast växande operatörer. Comviq lanserades 1981 under namnet Comvik med affärsidé att utmana det dåvarande svenska telemonopolet. Comviq har sen dag ett haft som syfte att pressa priserna på marknaden och göra tekniken enkelt och tillgänglig för alla.

Comviq var dessutom de första som lanserade kontantkort i Sverige vilket gör dem till en av de främsta aktörerna inom kontantkort. De har även drivit utvecklingen inom kontantkort framåt på många olika sätt, genom exempelvis fria sms och minutavgifter inom Comviq. Att Comviq ska finnas tillgängligt för alla är något som syns mycket på deras kontantkort. 

Bland annat finns Comviq kontantkort tillgängliga hos cirka 19 000 återförsäljare runt om i Sverige. Det finns även kontantkort som gör det möjligt att ringa billigt till utlandet för att prata med släkt och vänner. De har även varit ledande på att ta fram kontantkort för utländska kunder med instruktioner på flera olika språk.

Comviq support

Har du frågor gällande ditt kontantkort eller behöver hjälp med något kan du ringa telefonväxeln på vardagar mellan 09:00-19:00. Genom att logga in på Mitt Konto är det även möjligt att chatta med Comviq. Chatten har öppet vardagar 08:00-20:00 samt helger 10:00-15:00.

Comviq har även flera sociala medier där de svarar på frågor om bland annat kontantkort.

Comviq täckning

Comviqs kontantkort och all annan verksamhet delar nät med Tele2, Telenor och Telia. Eftersom Comviq oftast har lägre priser än andra operatörer, framför allt på kontantkort, kan du surfa med samma täckning men till lägre pris. Ska du skaffa ett kontantkort hos Comviq kan du undersöka täckningen i ditt område med hjälp av Comviqs täckningskarta.

Byt till Comviq kontantkort

Att byta till Comviq kontantkort är enkelt och går smidigt att göra på webben. Vill du byta till Comviq och behålla ditt befintliga nummer kan du få hjälp med detta samtidigt som du beställer kontantkort från Comviq. I fältet för nummer anger du “Behåll nummer” och fyller i ditt nuvarande telefonnummer så skickas en säkerhetskod via SMS till din mobil. Vill du ha ett nytt telefonnummer när du byter till Comviq anger du istället “Nytt nummer”.

Ditt nya kontantkort från Comviq skickas därefter till din folkbokföringsadress inom 2-3 arbetsdagar.

Beställ extra surf för Comviq kontantkort

Vill du beställa extra surf till ett Comviq kontantkort gör du det via Comviqs hemsida. Surfen du köper till är ett engångsköp och är giltig i 30 dagar. Det finns 3 olika paket att välja mellan om du vill köpa extra surf för ett Comviq kontantkort:

  • 10 GB för 200 kr
  • 3 GB för 100 kr
  • 1 GB för 50 kr

Om du köper extra surf till ditt kontantkort ofta kan det vara en bra idé att välja en annan prisplan till ditt kontantkort. Alla Comviqs kontantkort ser du högst upp på sidan.

Kolla saldo på Comviq kontantkort

Att kolla saldo på Comviq kontantkort är väldigt enkelt och kan göras på 3 olika sätt:

  1. Kolla saldo på Mitt Konto. Med hjälp av Comviqs tjänst Mitt Konto kan du se vilken prisplan du har för ditt kontantkort och även kolla saldot på ditt Comviq kontantkort. Det gör du enkelt genom att logga in på Mitt Konto och därefter gå till “Min profil”.
  2. Ladda ner Comviqs app. Genom att ladda ner Comviqs app kan du kolla prisplan, saldo och andra detaljer för ditt Comviq kontantkort.
  3. Kolla saldo i din mobil. Genom att ringa 211 från din mobil kan du lyssna på ditt saldo. Du kan även slå *111# och sen lur på din mobil för att se ditt saldo.  

Beställ Comviq startpaket

Att beställa ett Comviq startpaket är enkelt och det tar endast 2-3 dagar tills du får hem ditt Comviq startpaket. Att beställa ett Comviq startpaket är gratis och du betalar endast för det du väljer att ladda på kontantkortet. När du beställer ett Comviq startpaket behöver du ange personnummer, mail och telefonnummer, därefter skickas ditt Comviq startpaket till din folkbokföringsadress. Gå vidare för att beställa ett gratis Comviq startpaket.

Comviq startpaket innehåller ett SIM-kort som fungerar både i mobil och surfplatta. SIM-kortet är ett så kallat Multi-SIM vilket består av tre olika storlekar på SIM-kort. Vilken storlek som passar till din mobil eller surfplatta går att läsa i manualen. Efter du placerat SIM-kortet i din mobil eller surfplatta kan du starta den, ladda på kontantkortet och därefter börja använda telefonen.

Läs mer om Comviqs kontantkort