leende kvinna med mobiltelefon går på en gataAutotanka fyller på ditt kontantkort automatiskt varje månad

Lanseringar

Autotanka är en ny funktion hos kontantkort från Comviq, som du kan använda för att automatiskt fylla på surf på din telefon. Funktionen går att aktivera för alla kontantkort och sparar dessutom överbliven surf till nästa månad, skriver Comviq i ett pressmeddelande.

Comviq börjar det nya året med att införa en ny funktion, nämligen Autotanka. Den kan du som är kund hos Comviq använda för att fylla på ditt kontantkort automatiskt.

På så sätt behöver du som använder kontantkort aldrig riskera att bli utan surf när du behöver det.

Välj en prisplan som fyller på varje månad

Med Autotanka får du välja en summa som ska fyllas på ett visst datum varje månad. Sedan kommer funktionen att följa denna prisplan automatiskt, så att du inte behöver komma ihåg att fylla på surf manuellt varje månad.

Om det skulle finnas surf kvar när det är dags för nästa tankning får du behålla den surfen till nästa månad, utöver den nya påfyllningen. Maxgränsen för hur mycket surf du kan spara är 120 GB.

Autotanka fungerar med alla Comviqs kontantkort med fast pris, med undantag av kontantkortet Fastpris Mini. För att aktivera funktionen Autotanka behöver du registrera ett betalkort under Mitt konto, antingen i Comviqs app eller på operatörens hemsida. 

Morderniserat kontantkort för nutida behov

För 23 år sedan var Comviq först i Sverige med att lansera ett kontantkort. Länge var kontantkort det som låg i fokus för Comviqs verksamhet, och det var först 2012 som operatören även började med att sälja abonnemang, skriver Mobil.se.

Än i dag är kontantkortet en mycket central del av Comviqs affärer, och det är också viktigt för deras kunder. Det berättar Comviqs affärsområdeschef Oscar Karlsson.

– Att inleda det nya decenniet med att modernisera kontantkortet och anpassa det till kundernas nutida behov av enkelhet och snabbhet känns därför väldigt roligt, säger han i ett pressmeddelande från Comviq.