Tele2 kontantkort

Tele2
  • Surfhastighet på upp till 50 Mbit/sekund
  • Mobilnät som täcker 99 % av Sveriges befolkning
  • Fyll på kontantkortet precis när du vill

Tele2s kontantkort med enbart surf

Kontantkort Surf Giltighet Samtal SMS Ladda på
Wifi To Go
5 GB surf 365 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 149 kr per laddning
Wifi To Go
15 GB surf 365 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 249 kr per laddning
Wifi To Go
30 GB surf 365 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 349 kr per laddning
Wifi To Go
60 GB surf 365 dagar giltighetstid 0 st samtal 0 st SMS/MMS 449 kr per laddning
Visa fler prisplaner ( st)

Om Tele2 kontantkort

Tele2 är en väletablerad aktör på den svenska marknaden. För närvarande har operatören verksamhet i 9 länder och företaget har varit verksamt sedan 1993. Bara i Sverige har Tele2 över 4 miljoner kunder, vilket gör att Tele2 till en mycket välbeprövad operatör.

Företaget satsar hårt på att vara en prisvärd operatör, något som ofta syns i jämförelser med andra operatörer. Tele2 har dels en välutvecklad webbshop där du kan beställa alla deras tjänster, men det finns även fysiska butiker för dig som vill ha mer hjälp och råd. 

Tele2 har inga dolda avgifter och du kan vara säker på att du får valuta för dina pengar. När du beställer via deras hemsida redovisas tydligt vilka kostnader som ingår och du behöver därför inte vara orolig för dolda avgifter. 

Tele2 support 

Som en stor operatör har man även ett välutvecklat system för kundtjänst. Via telefon, chatt, Facebook eller i en butik kan du få hjälp med att hantera dina befintliga tjänster eller teckna nya. Du finner även en välutvecklad frågor och svar-avdelning på deras hemsida där du snabbt får tillgång till de oftast ställda frågorna. 

Öppettiderna för kundtjänsten varierar något beroende på ditt ärende, men generellt sett är de mycket goda. Kontaktar du exempelvis Tele2 via telefon kan du få hjälp mellan 07-20 alla vardagar. Via deras chattfunktion kan du hjälp 08-20 alla vardagar och mellan 09-15 alla helgdagar. Du behöver med andra ord aldrig känna dig orolig för att få den hjälp du behöver som kund hos Tele2. 

Tele2 Täckning 

Tele2 har under de senaste åren i samarbete med Telenor satsat miljarder på att utveckla sin nät. Resultatet är tydligt, i dagsläget täcker man 90% av Sveriges yta och 99,99% av befolkningen. Det innebär att Tele2 har tjänster som fungerar lika bra i södra Skåne som i norra Norrland. Med sitt 4G-nät är det möjligt för dig som kund att streama, lyssna på musik och surfa obehindrat och snabbt i stora delar av Sverige. 

Är du orolig för att täckning hos dig är dålig? På Tele2:s hemsida finner du en karta över deras täckning, där du enkelt kan utläsa hur täckningen ser ut i just ditt område. 

Byt till Tele2:s kontantkort 

Att byta operatör till Tele2 är väldigt enkelt. I praktiken är allt du behöver göra att gå in på deras hemsida och välja den produkt du önskar. När du sedan beställer produkten får du hem den snart därefter och kan aktivera den direkt. Vill du behålla ditt nummer är inte heller det något problem, Tele2 kan flytta ditt nuvarande nummer till deras system. 

Beställ extra surf till Tele2 kontantkort 

Om du är en av de som ständigt får slut på surf kommer du uppskatta hur enkelt det är att köpa extra surf hos Tele2. Dels kan du göra detta via deras app "Mitt Tele2" eller direkt via deras hemsida. Förutom att det är enkelt att beställa surf så är de även noga med att uppdatera dig på din nuvarande surfmängd. Du kan enkelt själv kolla hur mycket surf du har gjort av med och exakt hur mycket du har kvar att röra dig med.

Kolla saldo på Tele2 kontantkort 

Att kolla saldot på ditt kontaktkort kan du göra via deras hemsida, eller i deras app. Via Mitt Tele2 kan du se en grafisk illustration över hur mycket data och samtal du har använt och exakt hur mycket som finns kvar. 

Beställ Tele2 startpaket 

Att beställa ett startpaket från Tele2 kostar ingenting. Du får du hem ditt sim-kort som du sedan aktiverar genom att välja vilken prisplan du vill ladda kortet med. Sim-korten kan anpassas för att passa i alla olika typer av mobiler och surfplattor eller modem. 

Du kan enkelt byta prisplan på ditt kontantkort genom att kontakta supporten eller genom att logga in på Mitt Tele2. 

Läs mer om Tele2s kontantkort